Nieuw reisverslag

Reisverslag 2

Mijn nieuwe reisverslag over de tweede helft van 2013 is nu te lezen. Je kunt het vinden op www.spwo.nl. Kijk onder “laatste nieuws” of “reisverslagen”

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nieuw reisverslag

  1. Leuk om te lezen Stefan!
    Herkenbaar, soms maak je me een beetje jaloers, maar ik koester mijn herinneringen… Het wordt allemaal snel internationaal, een uitdaging en verrrijking!

    • Stefan says:

      Bedankt voor je berichtje, Toon! Terecht koester je je herinneringen, want je bent zeker nog niet vergeten op de vloot. Ik spaar de groeten een beetje op – als ik ze iedere keer door moet geven, is het einde zoek. Maar je krijgt van heel veel mensen een warme groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *